Рецидивист от София вилнее в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:08 / 03.02.2023
5065
Столичанин с богато криминално досие и присъди е установен като автор на две кражби на територията на Пловдив. Разследването е проведено от служители на Четвърто РУ по сигнали, получени през октомври м. г. за последователни посегателства от новостроящи се сгради на ул. "Капитан Райчо“ и на бул. "Цар Борис III Обединител“.

От единия обект били задигнати портмонета на двама работници с общо над 1400 лева и лични документи в тях, а от другия – професионални строителни инструменти на обща стойност около 4000 лева.

След проведените оперативни действия са събрани доказателства, че кражбите са извършени от 51-годишен рецидивист от София в период на временно прекъсване на наказание "лишаване от свобода“, което изтърпявал за друго престъпление в затворническо общежитие.

Работата по документиране на случаите и изясняване съпричастността на мъжа и към други подобни посегателства в областния град продължава под наблюдението на Районната прокуратура.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).