Пуснаха срещу парична гаранция Жана Бергендорф

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:04 / 07.03.2024
10077
Жана Бергендорф е на свобода след скандала и по случая бяха разкрити нови подробности.

Певицата е пусната от ареста на 6-о РУ на МВР, след като през нощта вилня в квартал "Овча купел“ и изпотроши покъщнината на приятел, с когото обърнали бутилка уиски. Бергендорф имала едва 4 лева в себе си и взела назаем от полицай още 6 лева, за да си викне такси, пише "Телеграф“.

Тя е освободена под гаранция от 1000 лева с определение на дежурния районен прокурор. Обвинителят не й поискал повече пари, тъй като се смилил над певицата, която се оказало, че няма никакви доходи.

38-годишната звезда от X Factor е гостувала на свой приятел в блок на бул. "Президент Линкълн". Изпила порядъчно количество уиски и около 3 часа сутринта се скарала с гаджето си, който също дошъл в апартамента. Двамата започнали да се замерят с чаши и чинии, а накрая дори с мебелите от жилището. Домакинът подал сигнал на 112 и патрул на 6-о РУ се отзовал за минути на адреса.

Жана продължила да буйства, ритала и псувала полицаите. Повдигнато й е обвинение за извършени непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта. От МВР не са я тествани за употреба на вещества, било то алкохол или наркотици.

Това не е първото провинение на Бергендорф. През 2016 г. тя бе съдена заради катастрофа и шофиране след употреба на наркотици. Година по-рано след обиск в апартамента й бе намерена марихуана. През 2021 г. тя се похвали, че вече е "чиста“ и е спряла да пуши трева.

Виж коментарите (2)

Още по темата (4):
09.03.2024 Бергендорф: Полицията се държа много грозно и грубо - с ритници, блъсканици, теглих им една
07.03.2024 Жана Бергендорф за майка си и любовниците й: Те ме смазваха от бой
06.03.2024 Жана Бергендорф обиждала и заплашвала полицейските служители
06.03.2024 Задържаха Жана Бергендорф, буйствала посред нощ
Още новини от Национални новини:
След тежкия инцидент: Пробите за алкохол и наркотици на шофьора с...
Търсещ работа по морето срина алчните ни бизнесмени
Военен камион се заби в бус с 20 души в аварийната лента на АМ "Т...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
НИМХ публикува най-актуалната прогноза за следващите дни
Някои търговци спират да издават хартиени касови бележки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).