Психичноболна убила бившия миньор Пламен в дома му, имали интимни отношения

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:56 / 12.11.2019
2793
28-годишна жена от Дупница е задържана за 72 часа с прокурорско постановление за съпричастност към смъртта на 62-годишен мъж от с. Мламолово, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Кюстендил. От полицията уточниха, че трупът на възрастния човек е открит в събота в дома му и след подадения сигнал служители от полицейското управление в Бобов дол са предприели незабавни действия, които са осъществени под прякото ръководство на наблюдаващ прокурор от Областна прокуратура – Кюстендил. Трупът на 62-годишния е закаран за аутопсия в кюстендилската болница, по първоначални данни смъртта е настъпила в резултат на пробождане с нож в областта на гърдите.

28-годишната жена е установена и задържана в дома на нейни роднини в Дупница. Работата по започнатото досъдебно производство за умишлено причиняване на смърт продължава РУ-Бобов дол. Починалият е Пламен Йонев, пенсионер от мината в Бобов дол, който живеел сам в родното си село и в понеделник бе изпратен в последния му път, пише "Вяра". Възрастният човек е открит мъртъв в дома си от свой приятел. В Мламолово коментират, че жената, която го е убила, е психичноболна. Двамата имали интимни отношения.

Убитият бе един от свидетелите по делото за документно престъпление срещу бившия кмет на Мламолово Георги Александров. Пламен Йонев е един от притежателите на имот, даден под аренда без съгласието му. В селото казват, че бил добър човек. Вчера министърът на вътрешните работи Младен Маринов коментира пред журналисти двете убийства, извършени в област Кюстендил – в бобовдолското село Мламолово и в град Кюстендил. По думите му мотивите за престъпленията са ясни. Младен Маринов каза, че става дума за битови убийства, свързани с междуличностни отношения. "Те са продиктувани от нарушени междуличностни отношения. Наистина в един ден две убийства е сериозно нещо, но те нямат свързаност помежду си. Хубавото и в двата случая е, че са задържани извършителите и са ясни мотивите за тяхното извършване“, каза министър Маринов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).