Потърпевши подават искове за обезщетения, след като камион за боклук помете коли

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:05 / 23.03.2023
1050
Камион за боклук помете пет паркирали коли във Владая в сряда. Шофьорът, който бил извън кабината, опита да спре тежкотоварния камион и пострада.

Свидетелка на инцидента и притежателка на 4 от петте коли обясни, че когато излязла, мъжът бил на земята и вероятно в безсъзнание. Жената обясни, че автомобилите нямат застраховка "Автокаско", а само "Гражданска отговорност" и предстои да предяви претенции за обезщетение. Първо на място пристига кметицата на Владая. Тя оказва първа помощ на шофьора на камиона, съобщава NOVA. 

Камелия Динева е официален представител на сметоизвозващата фирма Консорциум "Еко София груп". Тя заяви, че мъжът бил извън камиона заради възникнала повреда, която той се опитвал да отстрани. 58-годишният шофьор бил дългогодишен служител на фирмата. Динева обяви, че Консорциум "Еко София груп" ще покрие част от щетите по ударените коли. Тя поднесе извиненията си на потърпевшите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Удължава се забраната за износ на инсулин
100-годишен данъкоплатец изуми най-големия шеф на НАП
Какво е шиткойн и защо крипто инвеститорите много ги обичат?
Освободиха директора на здравната компания за детска болница, ето...
Парламентът решава съдбата на съдебния инспектор, отправял сексуа...
1500 лева стартов бонус от BETHUB.bg


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).