Потрес на квадрат! Веган мама не иска да "убие" въшките в косата на детето си, пита как да ги пусне живи в естествената им среда

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:35 / 23.11.2019
27295
Майките на ХХI век отглеждат децата си със съвети, получени от други майки във форумите в интернет. Което, разбира се, не изключва вероятността да се поддават на разнообразни модни течения. Сериозен бум напоследък регистрират всякакви организации за здравословно хранене и начин на живот, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Веган обществата не правят изключение, като в социалните мрежи има специализирани групи, една от които е "Веган бебе". Тя е със статут "поверителна", т.е. случайни очи не могат да прочетат какво се пише там. Групата е създадена преди около 5 години и към момента в нея членуват 628 души. Не бебета, а родителите им, естествено.  

В подобни затворени групи се търсят отговори на най-разнообразни въпроси. Някои от тях влизат директно в категория "Абсурди". Ето конкретен пример:

Майка споделя, че момиченцето й е хванало въшки в яслата. Мамчето пита "как да изсели горките създания от косата на бебка и да ги пусне живи в естествената им среда". Нелепият въпрос е бил лайкнат с одобрение, обаче има и няколко групари, които са се усетили и са се похилили на написаната глупост. Добре че се е намерил някой да коментира с шеговит тон истината: "Вече бебка е естествената им среда!".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).