Полицейски шеф стана за резил след кражба от аптека!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:18 / 28.03.2022
5002
Със заповед на министъра на вътрешните работи е образувано дисциплинарно производство срещу ръководен служител /началник на сектор/ в ОД МВР Пазарджик за извършено тежко дисциплинарно нарушение.

В Дирекция "Вътрешна сигурност“ е постъпил сигнал за извършена кражба от търговски обект - аптека в Пазарджик. След проведеното разследване било установено, че автор на деянието е служител в Областна дирекция на МВР в Пазарджик на ръководна длъжност – началник на сектор.

След като случаят е докладван по установения ред, министърът на вътрешните работи е разпоредил извършването на дисциплинарно производство за извършено тежко нарушение на служебната дисциплина.

Нарушени са правилата и нормите на Етичния кодекс за поведение на държавните служители в МВР и с действията си служителят е уронил престижа на службата. Успоредно с това материалите по случая са изпратени от Дирекция "Вътрешна сигурност“ на прокуратурата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).