Полицай с грозни и безпардонни обръщения към снимащ младеж

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
15:45 / 21.07.2016
11832
Млад мъж от Варна е публикувал във Фейсбук обръщение към Инспектората на МВР, в което се оплаква от полицейско безпардонно отношение. Ето какво споделя Красен Марков:

"На 17.07.2016 г. в 19:30 часа минавах с приятелката ми по бул. "1-ви май" с личния й автомобил и с мобилния си телефон започнах да заснемам пожара, който беше избухнал в парка на кв. "Аспарухово" във Варна. 

Виждайки ме, че снимам, Каменски, полицай "Сигма" от Варна се отнесе към мен грубо, в нарушение на професионалните си задължения, използвайки нецензурни думи, а именно: "Ко снимаш ве, п...л? Щи ти ... майката".

След около 3 минути същият полицай шофираше мотора в еднопосочна улица в насрещното движение срещу мен и ме спря за проверка до плажната алея на кв. "Аспарухово", като ми заяви, че изисква личната ми карта, за да не публикувам записа в социалните мрежи или медиите. Свидетел на станалото е моята приятелка.

Моля да извършите проверка дали поведението на служителя на полицията е съобразено със законите и етичния кодекс, регламентиращ дейността на служителите на МВР", пише младежът.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (26)
Още новини от Национални новини:
Румен Радев заминава за Ватикана
Калин Стоянов: Караджов е задържан без да са използвани физическа...
Нова възпоменателна монета на пазара
Огън гори в една от кулите на крепостта Царевец
Хванаха голяма контрабанда на стоки на "Капитан Андреево"
Автотехническа експертиза изяснява скоростта на кортежа на Кирил ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).