Пак насилие и грубости към малчугани в детска градина

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
15:54 / 26.01.2017
16258
За пореден случай на насилие и агресия в столична ясла разказва майка на момченце от София. Тя търси съвет във Фейсбук, защото не знае как да постъпи, след като на няколко пъти синът й се прибрал вкъщи насинен.

Ето и разказа на майката:

Детето ми е в ясла, за втори път се прибира с насинени от персонала уши. Първия път дойде с голяма синина. Говорих с тях, те естествено отрекоха. Говорих и с директорката, която беше много мила, изслуша ме. Каза че ще провери.

Днес - две седмици по-късно отново го взимам със синьо ухо. Оказа се че е излял супата, докато се хранили, защото каките - така ги нарича много са крещели и той напук е излял яденето. Те са дошли и са му издърпали и двете уши.

Не го оправдавам, не е хубава такава реакция от негова страна, но чак физическо наказание и то да посинее.

За крещенето и аз докато го оставям, съм присъствала как викат на едно момиченце, което се беше напишкало. Лелята го пита - ти защо плачеш сега, защото се срамуваш ли, ами трябва да се срамуваш, нали ти казах, че майка ти не те обича защото се напикаваш.

След което детето беше оставено без гащички там където играят децата и лелята отиде за храната. Аз докато съблека и оправя малкия - около 5 минути, тя не го облече, не знам колко е седяло така.

Друг път същата крещи на децата че я изнервят и да млъкнат. Това става пред родителите, явно като ни няма е още по-зле. Мога ли да направя нещо? Всяко мнение в такъв момент ще ми е от полза и благодаря на тези които ще ми отговорят! Става въпрос за 24 ОДЗ, яслена група "Мече".

Източник: Блиц

Виж коментарите (29)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).