Откриха голямо количество дизел в дома на служител на БДЖ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
11:56 / 06.03.2024
5720
Благодарение на предоставена информация от отдел "Вътрешна сигурност“ на "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД, на 05.03.2024 г. около 19:20 ч. във връзка с провеждане на процесуално-следствени действия от служители на СПИП, СПКП, БНТЛ, отдел Разследване при ОД на МВР – Плевен и служители на РУ – Левски, е извършено претърсване и изземване на лек автомобил, управляван от служител в "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД и съпровождан от негов спътник, също служител в дружеството.

В автомобила са намерени и иззети пластмасови туби, съдържащи течност от петролен продукт, наподобяваща дизелово гориво. При последващо претърсване на адреса на водача на автомобила, е открито и иззето голямо количество туби със съдържание от същата течност. Процесуално следствените действия продължават.

По случая е образувано досъдебно производство при ОДМВР – Плевен. Служителите на "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД ще бъдат отстранени от работа.

Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Изписаха от болницата 2-годишното дете, простреляно в главата
Над 190 служители от 6 институции влизат на проверка в "Лукойл"
Заработва първата в България водородна станция за автомобили
Експерт: Не взимайте бързи кредити, а се обърнате към банките за ...
"Маркет ЛИНКС": Малка разлика между първата и втората политическа...
На цял род птици е дадено името на цар Борис


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).