Откраднаха скъп автомобил от двор на къща, докато собствениците спят

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:14 / 17.03.2023
1732
Неизвестни откраднаха скъп автомобил от двор на къща в софийското село Герман, докато собствениците спят, предава NOVA. Случаят е от нощта срещу 16 март. На записи от охранителни камери се вижда как петима мъже необезпокоявано се разхождат в двора на къщата около 20 минути.

След това изкарват колата и дори затварят металната врата. Интересното е, че собственичката на автомобила е ползвала защитен калъф за ключ, чрез който не би трябвало да може да се прихване сигнала. Сигнал до 112 е подаден два часа след кражбата. Собствениците са сигурни, че колата първоначално е държана в гараж в Горубляне.

"Имаме камери на къщата и на улицата. На записите се вижда как крадците излизат от автомобила и влизат спокойно в къщата, в която живеем общо четири семейства. Вижда се как те се разхождат по етажите и в двора". Това разказа в ефира собственичката на откраднатия автомобил Мария Попова.

По думите ѝ крадците носели специално устройство "телескоп", с което са прихванали сигнала от ключа на автомобила. "Направи ми впечатление, че единият от мъжете накуцва, което е отличителен белег".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Лекар апелира: Спрете с целуването на бебето
Без преференциални цени на рибата по морето
Салата за 1,50 и основно за 3 лв. в стол за студенти
Управител на хотел в Слънчев бряг: Нямахме избор
Как да взимаме по-висока пенсия?
Експерт: Харчим повече, хората решиха да живеят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).