Отцепниците от ИТН водят разговори с ПП за явяване заедно на изборите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:29 / 17.08.2022
1125
Отцепниците от ИТН водят разговори с “Продължаваме промяната" за явяване заедно на изборите. Това стана ясно изказването на бившия спортен министър Радостин Василев в предаването “Тази сутрин". 

“В момента водим разговори с ръководството на “Продължаваме промяната". Аз и колегите, които са част от гражданското движение, което е в процес на регистрация и съвсем скоро ще бъде факт, евентуално ще участваме заедно на изборите. Водят се разговори и с ПП, все пак те имат колективни органи на управление и там решенията не се вземат еднолично. В следващите дни, когато има нещо окончателно, ние ще го обявим заедно с промяна. Възможно е други колеги, които са в гражданското движение да се появят в листите на ПП", каза Василев. 

В края на юли отцепниците от "Има такъв народ" създадоха гражданско движение, в което участват Радостин Василев, проф. Николай Радулов и Иво Атанасов.

В края на юли отцепниците от "Има такъв народ" създадоха гражданско движение, в което участват Радостин Василев, проф. Николай Радулов и Иво Атанасов.

Малко преди това депутатите от ИТН Иво Атанасов, Георги Георгиев, Деян Петков, Радостин Василев, Светлин Стоянов, Николай Радулов обявиха, че напускат партията и парламентарната група.

Смятам, че ПП ще спечелят изборите, въпреки социологическите изследвания. Те направиха за първи път от 30-години промяната. ИТН е част от политическата история, след множеството предателства те няма да е появят повече. Доверието вече е загубено. Надявам се да не се появят повече, добави Василев.   

Той подчерта, че коалиция с ПП не може да стане, защото нашето гражданско движение не го позволява и добави, че те ще подкрепят ПП без коалиционно споразумение. 

Каква е оценката на Василев за работата му като министър на младежта и спорта - гледайте повече във видеото.

Виж коментарите (0)

Още по темата (981):
22.02.2023 ВМРО прекратява разговорите с "Български възход"
27.12.2022 Юрий Асланов: Беше глупаво да се правят промени в Изборния кодекс
26.12.2022 Юрий Асланов: Парламентарно представените партии тупкат топката, изчаквайки и готвейки се за местните избори
15.12.2022 Трифонов: Вежди Рашидов е Дядо Коледа, Десислава Атанасова - Снежанка, а Петков и Василев са седемте джуджета
10.12.2022 Атанас Атанасов: На Борисов му трябва политическа пералня
14.11.2022 Красен Кралев: Да говорим, че хартиеният вот е фалшифициран, означава да кажем, че 100 000 български граждани са корумпирани
Още новини от Национални новини:
Обявиха прогнозата за времето за следващите дни, по-добре не приб...
Рибари хванаха шаран шампион за Гинес
Тапата на АМ "Тракия" продължава, колите изчакват на място
Почина Петя Ставрева
Кошмарен трафик на някои от граничните пунктове
Специалисти от "Мама и аз": Президентът Радев е в дълбоко вътрешн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).