Официално: Крисия и Слави се разделиха, бащата на момичето успокои

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:50 / 29.05.2018
125584
Талантливата певица Крисия и шоуменът Слави Трифонов официално се разделиха и вече не работят заедно. Това потвърди за пръв път бащата на изпълнителката Марин Тодоров. "Крисия и продуцентска компания "Седем осми" прекратиха договора си по взаимно съгласие. Оставаме приятели с хората от "Шоуто на Слави", няма драми и не си тръгваме със скандали", уточни Тодоров.

Звездата на Крисия изгря с участието й в кастинга за сценична партньорка на победителя в проекта "Разсмей Слави" Димитър Андреев. Слави Трифонов събра двете деца в петъчната рубрика "Запознай се с малките". Крисия участваше и в големите концерти на Трифонов в зала "Арена Армеец" и на Националния стадион "Васил Левски". През последната година изявите на малката певица станаха изключително епизодични, беше спряна и рубриката й в телевизионното шоу. Изпълнителката нямаше никакви участия и зрителите се питаха какво се случва с нея и защо не се появява никъде.

"Към днешна дата сами си организираме изявите на Крисия. В четвъртък й предстои концерт на площада в Пловдив, на 10 юни отново е в града под тепетата, а на 18 юни ще пее в София. Криси е щастлива, че отново има публични изяви и може да покаже таланта си пред хората", коментираха щастливите й родители.

Последният месец бил много труден за певицата, тъй като имала матури и паралелно се подготвя за изпита за Националното музикално училище "Любомир Пипков". На 19 юни тя ще се яви на препитване по музика и солфеж и ходи на уроци, за да се подготви отлично. "Много учене имаше, но тя се справя и сега очаква резултатите си от матурите", разясни пред "България Днес" Тодоров. В петък Крисия ще има възможност поне за малко да си отдъхне. На 1 юни тя ще събере най-близките си приятелки, за да отпразнува 14-ия си рожден ден. Празненството ще е в ресторант в Разград и ще бъде дневно парти. Подаръците за рожденичката засега остават в тайна.

Виж коментарите (0)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).