Общински служител е с комоцио, след като е пребит заради дърва за огрев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:57 / 25.11.2021
1508
Побой над общински служител в Разлог. Мъжът посетил квартал "Нов път" във вторник служебно, но си тръгнал пребит. Извършителите са задържани и часове по-късно пуснати.   

По обяд във вторник общинският служител Методи Колев получава сигнал, че неизвестни режат незаконно дървесина и отива на проверка. За доказателство решил да заснеме с телефона си нарушението.

След направената снимка, този, който режеше дърва скочи и започна да ме дърпа. Към него се присъедини втори. Опитваха се да ме бутнат на земята, за да падна. Аз се пазех, не не исках да падна, за да не стане по-лошо. След което трети, който беше инвалид с една ръка, беше взел дърво и започна да ме налага по главата, разказа Методи Колев.

Непознатите повалили Колев за секунди, а след това ударите продължили. "Аз просто не можех да се пазя от всичките. С едната ръка държах единия, който се опитваше да ме бутне, с другата се пазех, за да не ме удря с дървото по главата, поне да ме удря по ръката. След това паднах, поритаха ме малко два три пъти и се разотидоха", казва той.

Колев е в болница с комоцио. В квартал "Изток" са категорични, че съкварталците им са невинни, а агресията дошла от общинския служител. Методи Колев е категоричен, че ще съди побойниците си.

От полицията съобщиха, че след побоя над общинския служител са задържани двама мъже от квартал "Изток". Впоследствие те са били освободени. В ареста сега е мъжът, когото Колев обвинява, че го е нападнал с дърво.

Виж коментарите (1)

Още по темата (489):
10.02.2023 Излезе прогнозата за времето за уикенда и началото на новата седмица
28.10.2022 Нашенци луднаха, разграбиха магазините за електроуреди
14.07.2022 Може да останем без парно тази зима
01.07.2022 Стартира приемът на документи за отпускането на помощи за отопление
26.04.2022 Край на отоплителния сезон в Пловдив 
21.04.2022 Автомобили закъсаха в снега, шофьорка излезе от колата
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).