Нелепо! Мъж бе убит след репликата "Ти какъв си бе, мухльо, че ме псуваш"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
13:24 / 18.01.2018
134475
Шофьор е обвинен за нанесен побой и последвала смърт на възрастен пешеходец. Окръжна прокуратура Благоевград внесе в съда обвинителен акт срещу 28-годишния Иван Пиринлиев за смъртта на 68-годишния Иван Шущарков пред магазин в Гоце Делчев. На 28 април м. г. Пиринлиев заедно с негови приятели гледал състезанието "Млад огнеборец" на стадиона в Гоце Делчев. След това подкарал лек автомобил "Деу" към центъра. Около 11,30 ч наближили супермаркет, където обвиняемият искал да остави колата на паркинга. 

В този момент към магазина пеш идвал Иван Шущарков. Пиринлиев го видял и подал звуков сигнал. Възрастният пешеходец се обърнал, забавил ход, отдръпнал се назад и отправил реплика към водача му: "Какво си се разсвирил". Подразнен от реакцията му, Пиринлиев го напсувал, след което продължил шофирането и спрял на паркинга. Пенсионерът тръгнал към мястото, където спряла колата, застанал до вратата на шофьора и заявил:"Ти какъв си бе, мухльо, че ме псуваш". 

Хванал водача за тениската и започнал да го дърпа, при което дрехата се скъсала. Това ядосало Пиринлиев, който слязъл от колата и се нахвърлил върху пешеходеца с юмруци. Нанесъл му силни удари в главата и лицето, от които той паднал на земята и си ударил главата. Пострадалият лежал безпомощно по гръб на асфалта, по главата и ушите му имало кръв, а лявото му око било подуто. Обвиняемият се изплашил, взел шише с вода и го напръскал, за да се свести. Повдигнал главата му, за да промие раната и го обърнал настрани, за да не си глътне езика. 

Пътуващите в автомобила подали сигнал на тел. 112. Пострадалият бил транспортиран до МБАЛ Гоце Делчев, а от там по спешност в болнично заведение в София, където бил веднага опериран. След продължилото 46 дни интензивно лечение възрастният мъж починал. Според експертното заключение, между получените травматични увреждания и настъпилата смърт на Шущарков има пряка причинно-следствена връзка. Предстои да започне съдебен процес срещу И. Пиринлиев, обвинен в умишлено нанесена тежка телесна повреда, причинила смърт на възрастен мъж.

Виж коментарите (43)
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).