Нелепа трагедия: Млад мъж загина при опит да помогне в катастрофа, други трима са ранени!

Автор: Пламена Николова
Коментари (14)
11:20 / 06.06.2022
9156
30-годишен жител на Варна е починал вследствие на ПТП вчера. Сигнал за инцидента е подаден снощи около 20.15 часа.  Мъжът се е спуснал да помага, след като джип попада в аквапланинг заради проливния дъжд, преобръща се по пътното платно и се блъска в мантинелата обратно на посоката на движението. Два автомобила спират, за да се притекат на помощ на водача, по непотвърдена информация зад волана е била жена, научи Varna24.bg

Докато хората, спрели за да помогнат, са на платното, лек автомобил "Мерцедес“, управляван от 35-годишна варненка, при движение с несъобразена скорост спрямо атмосферните условия, губи контрол над автомобила си и се блъска в паркираните в аварийната лента един зад друг две леки коли, спрели, за да окажат съдействие на водача от първия автомобил.

Вследствие на удара, автомобилите се изместват, от първоначалното си местоположение и премазват притеклия се на помощ мъж на 30 години. Той е загинал на място, а други трима пострадали са с контузии, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (14)
Още новини от Национални новини:
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш
Лена Бориславова отива на съд за клевета
Бременните ще се ваксинират безплатно срещу коклюш
Колко време трябва да си работил във фирмата, за да получиш досто...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).