Нападнатият таксиметров шофьор: Биячът повтаряше "Ти ще умреш!"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
15:32 / 30.03.2016
3041
Необяснима агресия, обиди, смъртни заплахи и множество удари - това си спомня таксиметровият шофьор Красимир Кръстев от срещата си с 23-годишен младеж в столичния ж.к. "Люлин" след катастрофа с участието на двамата.

Пред bTV водачът разказа, че избегнал тежък сблъсък с колата, в която пътували арестуваният Михаил и приятелката му, след като тя влязла в насрещното. Ударил задната част на пежото, което се завъртяло и спряло.

Младежът излязъл от колата и директно хванал за яката Кръстев, който също бил извън таксито си. "Аз не очаквах изобщо. Помислих, че идва да погледне да види как съм или нещо от сорта. Имал съм ПТП-та и първата ми реакция винаги е била - поглеждам колата и да отида да видя шофьора. Ако има нещо фатално, недай си Боже (...) Последното нещо, което съм очаквал, е да стане тая простотия", описва ситуацията шофьорът.

Михаил започнал да го блъска, постоянно повтарял едно: "Ти ще умреш! Ти ще умреш!". Както и нецензурни думи. По думите на Кръстев, приятелката на младежа му крещяла да спре, той също се опитвал да му обясни, че не е станал фатален удар.

"Не, ти умираш сега в момента!", бил отговорът. Таксиджията успял да се отскубне и решил да напусне мястото на катастрофата.

"И го гледам той се връща обратно към мене. Лявата му ръка беше до тялото и пак ме сграбчи. Хвана ме тоя път за гърдите, опъна ме и ме удари тоя път в слънчевият сплит. Посяга да ме удари с лявата ръка, при което си скрих слабините... сега да не ме удари. Усетих как ме удря в дясното коляно. И това беше. Видях го, че извади едно дърво или какво и започна да налага колата. В безобразно състояние е", описва побоя Кръстев.

"Той ме сграбчи за ризата. Тук е скъсана цялата риза... и ме удари в слънчевия сплит. И го погледнах в очите, право в очите и му видях зеницата - буквално цялото око му закриваха. И тогава осъзнах, че тогава самият човек нещо не е добре", допълни той.

В този момент разбрал, че е безсмислено да прави каквото и да било и оставил Михаил да излива гнева си върху колата.

Никой не се намесил.

Красимир Кръстев има натъртвания в областта на слънчевия сплит, усеща болка в областта на ребрата, трудно си поема въздух.

Той признава, че има пистолет - но никога не го е носил в себе си по време на работа.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Кампания 2024: Какви промени се готвят в обвързаното подпомагане ...
Вигенин води листата на БСП за евроизборите
Синоптикът Янков ни попари с прогноза за празничните дни
Велико Минков: Притеснявам се Габриела не е в добро психично съст...
Президентът на Хърватия: Само България е по-зле от нас
Плъзна нова измама с имейли, SMS-и и гласови съобщения


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).