Намушканото от баща си детенце във Варна е в стабилно състояние

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
10:01 / 24.10.2019
2522
7-годишното момченце, намушкано зверски от собственият си баща с нож, е стабилно и в добро общо състояние, съобщиха за Varna24.bg от пресцентъра на МБАЛ "Св. Ана". 

След като вчера стана ясно за посегателството над детето, читатели на медията ни отправиха запитване дали е нужно кръводаряване за спасяването на малчугана. От варненския "Пирогов" увериха, че на този етап това не се налага. 

Припомняме, че Окръжната прокуратура във Варна ръководи досъдебно производство за опит за убийство на седемгодишно дете. Престъплението по член 116, ал. 1, т. 3 във връзка с член 18, ал. 1 от НК е извършено от родния му баща.

Детето е било намушкано с нож от 42-годишния Борислав И. Мъжът е бил наркозависим и сега е бил включен в метадонова програма. Той ще бъде настанен в психиатрична болница, тъй като по мнението на психиатрите е опасен за себе си и за околните.

Седемгодишното дете е настанено в болницата "Света Анна“ във Варна за лечение. То е със средна телесна повреда. Няма опасност за живота му.

Опитът за убийство е станал вчера сутринта около 7,30 часа в дома на семейството. Стана ясно още, че майката на детето работи в чужбина, а за него са полагали грижи неговата баба и леля.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).