ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Нагъл циганин псува 10 минути българите, сипе грозни и цинични закани
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:51 / 30.08.2016Коментари (8)8104
©
Мъж от Варна разказа за грозна случка, разиграла се пред магазин на площад "Лаврентий" в града. Негова позната била нападната там от ром, който преди това нареждал в продължение на 5-10 минути грозни псувни по адрес на българския народ. 

След като жената му направила забележка, той я ударил в лицето, пише "Петел". Случката се разиграла миналата събота по обед. 

"Ромът първоначално около 5-10 мин. е стоял пред магазина и е обиждал на верска основа, като думите му са били: "Майка ви българска да е**, 500 г. сме ви е**ли и пак ще ви е**м, мрете българи" и др. Моята позната му е направила забележка и ромът без никакъв повод и причина я е ударил с ръка по лицето, при което тя си удря главата във вратата. 

Има и запис от нападението, който вече е в Първо районно. Нападателят е задържан", разказва мъжът, станал свидетел на грозната случка.

От пресцентъра на полицията разпространиха информация за случая. От тях става ясно, че задържаният побойник е 57-годишен жител на с. Енево, обл. Шумен, известен на МВР и осъждан, а по случая е образувана преписка, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура - Варна

"Страхувам се, че подобни случай с насилие от страна на роми към българи зачестяват. Страхуваме се, че случаят може да бъде потулен от прокуратурата, като се обосноват, че инцидентът е от частен характер, а това не е така", коментира сивдетелят, разказал подробности по случая.

Подобен скандален случай имаше през април. Тогава в тъмните часове на деня видимо пиян човек викаше "Гяури, аз съм татарин, господар съм ви, гяури". В този случай гръмогласният враг на българското беше свален на земята от преминаващ младеж, явно приел лично обидите към България.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Страхуват се прокуратурата, страхуват се полицаите да приложат закона. В каква държава живеем? Пак ще се повторя-за тях само тояга и в гетата. Не да им се радваме, колко били изобретателни и си зареждали телефоните от светофарите. Изградили си катун от картони на околовръстното в София-пълен "абурдистан" станахме наистина. Забележете, че новините са пълни само с простотии извършени от мангали. Никой например не обръща внимание на новината за малкото момиче, което е спечелило златен медал от световно за деца по математика. Стига вече с тези идиоти сте ни занимавали, само трошим нерви и време!!
+1
 
 
Изкарал е късмет мангала, че не смлян от бой още на улицата, но дайте гластност на новината все някой ще разпознае мангустата и ще го смаже :)
+6
 
 
Имах късмета да попадна на такъв в София през февруари 1990г. срещу тогавашното кино "Сердика". Напика се, още преди ребрата му да започнат да поемат кубинките ми! Ще ми се пак да попадна на такъв, нищо, че сега не нося кубинки.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: