НДСВ обяви готовност за участие на изборите, Станимир Илчев е новият председател

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:01 / 21.01.2023
1305
Станимир Илчев е новият председател на НДСВ, решиха делегатите на Деветия редовен конгрес. Дневният ред предвижда отчет за дейността на партията, промени в устава и избор на ново ръководство на партията. Делегатите ще обсъдят идеята за завръщането на формацията в политиката.

Станимир Илчев обяви, че са готови да участват във всички видове избори, включително и предстоящия извънреден парламентарен вот. Той каза, че ще участват в изборите самостоятелно. Илчев подчерта, че НДСВ е центристка партия, която има експертен потенциал и е доказала, че може да носи отговорност.

В обръщение до делегатите Симеон Сакскобургготски заяви, че НДСВ е показала, че може да загърби тяснопартийния си интерес в името на националния, както и че е партия, която може да засили либералното присъствие в бъдещ парламент, предава БНТ.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Връхлитат ни бури и гръмотевици: Код за опасно време в цялата стр...
Тук е отсядал Васил Левски, а манастирът е най-големият сред 14-т...
Тежки сцени в циганска махала на 35 км от Пловдив, има ранени пол...
Росен Желязков води листата на ГЕРБ-СДС за Европейските избори
Ужасът в Пловдивско: Едната ученичка е попаднала под автомобила и...
Божков отново в съда


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).