Мъжът на украинката, която падна от яхтата на бизнесмен и се удави в Созопол, шокиран! Казала му, че отива на работа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
14:24 / 24.02.2023
25886
Строителният бос Бранимир Насри е собственикът на яхтата на созополското пристанище, на която по време на пиянско парти се удави украинката Оленка.

Трагедията се разиграла снощи, докато Бранко се забавлявал на яхтата "Вълк единак“ с още няколко жени.

Бранимир е собственик на строителна фирма, която е построила някои от най-красивите сгради в София. Често, напрегнат от работа, обаче търсил спокойствие край брега на морето. По непотвърдена информация, бизнесмът се запознал с Оленка в Инстаграм, след няколко дни общуване, я поканил на яхтата му в Созопол.

Както стана ясно, партито е започнало ударно с няколко питиета. Докато Бранимир, за когото не е ясно дали е семеен, се забавлявал с другите украинки в каютата, Оленка излязла навън на въздух, но залитнала и паднала от палубата.

Тя, изглежда, не е можела да плува и бързо се удавила, а приятелките й са започнали да я търсят след 20-30 минутки и ужасени установили, че тялото плува около яхтата. Оленка била по оскъдно облекло. Според свидетелски показания, тя е изпила поне бутилка бяло вино. Оленка е със статут на постоянно пребиваваща у нас.

След като полицаите съобщили на съпруга й – също украински гражданин, разследващите установили, че тя го е излъгала, че отива на работа, а всъщност се озовала на яхтата на столичния бос. Мъжът на Оленка останал шокиран от вестта. Той не можел да си обясни какво пави любимата му с чужд мъж на яхта. Бил буквално съсипан и единственото, което поискал от полицаите, е да вземе семейните бижута на стойност хиляди левове от тялото на съпругата си, твърди "Флагман".

Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).