Мъж вади метална тръба срещу майка, направила му забележка на пътя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:03 / 29.10.2015
3254
Нов случай на агресия на пътя. Шофьор нападна майка пред децата й заради направена забележка. При сблъсъка е пострадал случаен минувач, притекъл се на помощ на жената, съобщи Нова телевизия.

Инцидентът става в локалното платно на бул. "Черни връх" в София, което е еднопосочно. Мъжът обаче решава да навлезе в насрещното. Така засича жената и вместо да й се извини, реагира агресивно на направената от нейна страна забележка.

На тази агресия става случаен свидетел Даниел. Пред екип на Нова телевизия той разказа, че първоначално е чул жената да вика, след като мъжът се опитал да я удари. 

За щастие Даниел успял да хване ръката му, преди да й посегне. След това извадил от колата си метален прът с идеята да се саморазправи и с двамата. Отказал се обаче и си тръгнал.

По-късно обаче двамата се засичат отново, като мъжът бил и с подкрепление - дали случайно, или не, Даниел не можа да отговори. Така се стига до физическата саморазправа. 

Даниел е с рани по тялото и отток на главата, за което е извадил медицинско и възнамерява да заведе дело срещу нападателя.

Стана ясно, че биячът е добре известен на полицията - 50-годишен мъж, задържан и друг път за хулигански прояви. В момента е в ареста за 72 часа, а по случая е образувано досъдебно производство. Помощникът му е обявен за общодържавно издирване.


Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Избират Царица Роза
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици
Meteo Bulgaria: Слагайте мрежите и покривайте зеленчуците!
Светослав Бенчев: От 1 март 2025 г. няма да има бензин на територ...
Росица Матева: Две партии са се отказали от участие в изборите
Освободиха Божков под гаранция от 130 000 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).