ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Може ли да залагаме на живо със sesame мобиле?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:31 / 23.05.2022Коментари (0)1256
©
Онлайн букмейкърите улесняват своите потребители с предоставянето на мобилни услуги, за да може играчите да залагат от всяко едно място. В българския букмейкър Sesame всеки регистриран клиент може да залага 24/7 без значение от местоположението си, като използва Сезам мобилна версия. Всички функции и опции на хазартния оператор са достъпни в sesame мобиле, включително залозите на живо – един от най-атрактивните раздели на бетинг компанията. Вие може да играете също казино, да депозирате и теглите и да използвате кеш аут на залозите си от мобилната версия на Сезам БГ.

Входът в мобилната версия на Сезам е изключително лесен – просто в браузъра си напишете уеб адреса sesame.bg. Насочете се към бутона горе вдясно за вход в профила си и въведете потребителските данни. След влизане в профила може да изберете на менюто горе в ляво и там да цъкнете На живо, за да залагате на събития на лайв. Сезам на живо ви предлага огромен брой срещи всеки ден. Вие може да правите залози на футбол, тенис, електронни спортове, баскетбол и дори по-малко известни дисциплини у нас като боулс, хандбал, крикет и т.н. Ако решите да залагате на спортове, за които нямате много информация, бъдете сигурни, че разбирате правилата им.

Футболните залози на живо в Sesame са истинско удоволствие, особено ако залагате от телефона си. През мобилната версия на Сезам залозите се пускат лесно и всяка една селекция ще намерите много бързо. На футбол може да залагате след началото на събитията на добре известните опции за краен изход в мача, общ брой голове, равенство няма залог, двоен шанс, хендикап и т.н. Когато мачът стартира, вие може да заложите в Сезам на кой отбор ще вкара първи гол, както и на резултат на полувремето. При промяна на резултата, коефициентите и селекциите се променят. Например при 1:0 за домакина, вие може да направите прогноза за следващ гол в мача, докато ставката за краен изход 1 на полувреме и за мача вече ще бъде по-ниска. За големите мачове от топ първенствата, Сезам предлага много специални опции на живо и гамата от пазари е доста по-голяма.

На всеки спорт регистрираните играчи може да залагат на живо в Sesame. Ако сте фен на тениса, има много събития от всеки край на света ежедневно. Когато няма големи турнири, вие може да залагате на ITF надпревари, в които участват по-малко известни играчи. Въпреки че тенисистите не са толкова популярни, Сезам предлага много опции за залози. За всеки гейм може да залагате на победител, като има и традиционните пазари за общ брой геймове в мача, точен резултат, тенисист да спечели сет и разбира се краен изход. Ако пуснете залог на тенис на живо, винаги може да използвате и опцията Кеш аут. Функцията затвори залог е налична от sesame Мобиле и на останалите спортни дисциплини, като просто трябва коефициентите да са активни, за да може да я използвате.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Тенис от Пловдив и региона
Втора лига сезон 2023/24
Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: