Морето поевтинява значително от днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:40 / 20.08.2015
2029
Сериозни намаления обещават хотелиерите по Южното Черноморие от днес до края на август. Цените сега спадат до 30%, а от началото на септември намалението на предлаганите пакети ще е дори 50 на сто. 

Хотелиерите в по-малките курортни градчета вече са пуснали предложение със сериозни намаления, коментира Диана Колчева от Съвета по туризъм в Черноморец пред БНР.

"Идват и свежите оферти, като те се движат между 50 и 120 лв. от полупансион до ол инклузив и съответно до 50 лв. могат да намерят настаняване със закуска по курортите ни в цялата Бургаска област от Обзор до Синеморец", обясни тя.

В най-големия ни курорт по Южното Черноморие - Слънчев бряг цените сега падат от 15 до 20%, каза Елена Иванова, председател на Съюза на собствениците в комплекса.

"Започва първият междинен сезон, след високия, който приключва на 20-ти август. Той продължава до към 4-5 септември, след което започва вторият междинен, в който допълнително намаляваме цените за тези, които все още не са се прибрали по домовете си във връзка с новата учебна година. И така до края на септември", обясни тя.

Хотелиерите коментират, че освен по-ниските цени, почиващите сега получават и по-спокойна почивка, а от офертите за намаление се възползват най-вече българските туристи.


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Нови ремонти на АМ "Тракия"
Зрелостници сигнализираха за проблеми и на втората задължителна м...
БНБ затяга критериите за отпускане на ипотечни кредити
Гърмежи и валежи до часове
Публикуваха отговорите за втората матура
Социалната комисия отказа да гласува увеличението на пенсиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).