Момче е в кома след побой в дискотека, Кубрат Пулев го спасил

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
19:54 / 09.03.2016
18592
23-годишен младеж е с опасност за живота след инцидент в дискотека в "Студентски град" в София. По непотвърдена информация младежът е бил пребит от охраната на нощното заведение.

Пострадалият Кирил Тодоров е прието в окръжна болница "Света Анна". Той е в кома с тежка черепно-мозъчна травма и белодробна емболия, обясни директорът на здравното заведение д-р Славчо Близнаков. Пристигналият на място екип на Спешна помощ е констатирал, че по тялото му има следи от удари.

Боксьорът Кубрат Пулев случайно е бил на мястото на инцидента и е оказал първа помощ на пострадалия, като му е извадил езика. Той разказа, че момчето е било бито от охраната. Според полицията обаче става въпрос за бой между две компании в дискотеката.

Братът на Кирил обясни пред Нова телевизия, че по непотвърдена информация той е бил ударен с бокс от охраната.

"От момента на изнасянето на брат ми до изхода той е бил добре. Нямало е признаци, че ще си глътне езика или че ще изпадне в кома", заяви той.

По думите на управителя на заведението две компании са се сбили и са изкарани навън, но охранителите не са посягали на момчето, а точно обратното - именно те са му оказали първа помощ. 

Кубрат Пулев дошъл по-късно и им помогнал. Охранителите са разпитани в полицията. Гледани са записите от дискотеката, на които не се вижда насилие от тяхна страна, твърди управителят на заведението.

Какво точно се е случило все още не се знае. Няма задържан за инцидента.

Виж коментарите (17)
Още новини от Национални новини:
Габриела Пеева: Обвинена съм в нещо, което не съм сторила
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...
Експерти за 4-дневната работна седмица: Фирмите могат да приложат...
Експерт предупреди: Внимавайте, ако повече от 30% от месечните ви...
Сергей Станишев обратно в България
Обрат: Сложиха таван на надценката на някои видове хляб


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).