Младо момиче купи яйца в 21:50 ч., за да приготви за вечеря, но посред нощ съжали

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (60)
16:51 / 25.03.2023
35708
Младо момиче купи яйца късно вечерта от столичен супермаркет, за да приготви вечеря, но посред нощ съжали за стореното. Това научи Sofia24.bg от публикация в социалните мрежи.

От снимката става ясно, че яйцата са в срок на годност, но след като момичето и приятелят й са ги консумирали са изпитали неразположение. Сега младата жена е притеснена дали не са се заразили със салмонела. Публикуваме целия й текст с незначителна редакторска намеса:

"Закупих вчера яйцата от Т Маркет в София, кв. "Гоце Делчев" (Самият магазин е доста мизерен, случвало ми се е да попадам и на развалени пържоли и кайма). Както се вижда ясно на снимката срок на годност: 16.04.2023 г. След като вечеряхме се събудих в 5:30 сутринта с ужасни коремни болки/спазми, тежест, прилошаване и гадене, лек световъртеж, цялостно неразположение. Приятеля ми се събуди към 8:30 със същите оплаквания. Прочиствах се с активен въглен, но все още не отшумяват тия гадости, мисля, че се сме се натровили жестоко.

Има ли вероятност да слагат стари яйца в тези опаковки под предтекст, че са пресни? Препоръчвам да не ги консумирате. И ако някой има опит нека сподели, тъй като натряването с яйца е наистина много сериозно с предпоставка към салмонела".

В коментарите девойката допълва: "В конкретната ситуация нямах избор за друг магазин, тъй като в 21:50 нямаше друг работещ наблизо…"

Снимките можете да видите в галерията ни.

Виж коментарите (60)
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).