ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Млад българин дава съвети как да печелим, докато лежим на дивана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:59 / 05.05.2021Коментари (0)4443
©
В условията на изолация, когато повечето хора по света са изправени пред финансови проблеми и оцеляване, 29-годишният Виктор Узунов, който от 10 години живее в Лондон, споделя в своята първа авторска книга редица алтернативни доходи, с които всеки може да получава реални приходи.

Книгата на дигиталния предприемач изследва всяко едно приложение и платформа, като самият автор споделя, че описаните в книгата апликации са

приложими в САЩ и Великобритания.

Трудът му е на английски и до две седмици предстои да бъде част от предлаганите четива в онлайн платформата за продажби Amazon. Заглавието, което Виктор е избрал, е "Couch to Pouch“ и то веднага ни подсказва, че можем да работим и печелим пари от вкъщи. Неговата книга е подходяща и за по-младите, и за възрастните, като успява с лесни насоки да привлече вниманието на читателя към описаните начини за правене на пари.

"По време на пандемията попаднах на десетки, ако не стотици публикации и разговори на хора с намалял или липсващ доход. Всички бяхме затворени вкъщи и малко от нас имаха възможността да работят“, обясни пред BG VOICE Виктор решението си да напише книгата.

Младият автор споделя още, че голяма част от информацията в интернет за допълнителни доходи онлайн често е непълна или измамна.

"Всички сме чували за т.нар. пирамиди и са ни предлагали да се научим "как да изкараме 00 на ден с трейдинг или от криптовалути“. За съжаление доста от методите, които могат да донесат такива печалби, са или ужасно трудни, или изискват знания, които не се придобиват за ден или месец. В ситуация като сегашната липсваше информация как още днес да изкараш 5-10-100 долара/паунда/лева (валутата според държавата, в която живеете) и да се възползваш от така бързо развиващата се "диванна икономика", както я наричам аз.

Много хора не съумяха да се преквалифицират. Дали от липса на желание или на време, затова и реших, че е крайно време да се предложи на пазара едно четиво, в което да са описани голяма част от методите за допълнителен доход, 90% от които са общодостъпни и могат да се извършват от вкъщи“, допълва той, като подчертава, че вече не е задължително да завършиш магистратура или да работиш в офис, за да живееш комфортно.

Идеите, които е описал, започват от апликации и платформи, които плащат щедро за елементарни задачи до сайтове, които предоставят огромно количество проекти с различни комисиони, според уменията, които има човек.

"В началото на проучването за книгата, тествайки един от тези сайтове, припечелих няколкостотин паунда, просто отбелязвайки дали снимката на екрана ми отговаря на думата, която е написана под нея – тест на апликация за учене на английски език, по силите на всеки знаещ езика. Но, естествено, има и хиляди други предложения. Описани са и идеи за преквалификация, без да е нужно 3 години да учите в университет или да платите хиляди за на пръв поглед твърде сложни курсове. Компании като Google и IBM вече предлагат достъпни професионални специализации, предназначени за напълно начинаещи в доста сфери на дигиталния бизнес“, споделя още авторът на "Couch to Pouch“.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
Тежка катастрофа в столицата: Момче и момиче са загинали!
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: