Министър Емилия Масларова е на работно посещение във Виетнам

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:59 / 07.04.2008
2094
Министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова е на работно посещение във Виетнам. Очаква се да бъде подписан Меморандум за насърчаване на сътрудничеството в областта на труда, социалното подпомагане и социалната сигурност между Министерството на труда и социалната политика на Република България и Министерството на труда, инвалидите и социалните въпроси на Социалистическа република Виетнам.

Министър Масларова ще има срещи с министър-председателя на Виетнам Нгуен Тан Зунг, с министъра на труда, инвалидите и социалните въпроси Нгуиен Тхи Ким Нган и с Комисията по социални въпроси на Народното събрание. В програмата на министър Масларова са предвидени още посещение на Центъра за професионално обучение в Ханой, посещение на строителна компания, среща с представител на Народния комитет на провинция Куан Нин.

В делегацията, водена от министър Масларова, са включени заместник-министърът на труда и социалната политика Димитър Димитров, изпълнителният директор на Агенцията по заетостта Сотир Ушев, представители на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, на Българската стопанска камара и Българската строителна камара.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Колко пари на месец изкарва един брокер на недвижими имоти?
Свикват ново извънредно заседание на парламента
Проф. Мавров: Избран съм от Народното събрание, за да спазвам зак...
Пазарът е водещ, субсидията е само подпомагане
Агресивна шофьорка крещи на колежка "Ще те ликвидирам"
Катастрофа с ферари предизвика дълги колони от автомобили на АМ "...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).