ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Минчев: Преслава като салата "Снежанка", Неделчев объркан в текстилна икебана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:29 / 14.12.2019Коментари (0)8480
©
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му рубрика "ТелеГАФ“.

Частичен "стрийптиз" при Мерил Стрийп

Какво стълпотворение на форми, цветове и нюанси при Мерил Стрийп. Истински стрийптиз от внушения, пристигнали по бързата поща на въображението, гледайки роклята, пълна не с Оскари а със Златни малинки за лош вкус. Това е моето мнение разбира се, но бих повикал на естетически дуел всеки, дръзнал да ми опонира. Чудя се, десена на дрехата рисунка от Николай Панайотов ли е или обикновен опит да се съчетаят утрото и нощта, похотта и девствеността… Твърде обикновена кройка, в която изпъкват раменете и шията и навират симетрията в трета модна глуха. Никол Кидман е с рокля, приличаща на всички бози, облечени до днес от псевдо хайлафът ни, да не изброявам имена и марки, защото пред Коледа трябва да сме добри. Все пак бежевият фон, напомнящ наистина на боза, стоически издържа черната дантела, провиснала като прилеп в пространството. Прическите и на двете са …хвани едната, накъдри другата, но може звездите да са хванати в момент преди да стъпят на червения килим, където всичко изглежда прилично, перфектно и пищно.

Тони Игнатова- ново име в бизнес модата!

Една млада бизнесдама, номинирана в едноименния конкурс, изпъква тази седмица с красота и стил. Антоанета Игнатова не се колебае в избора си на класическа прическа и облекло, оставяйки бизнес качествата и да говорят за нея повече, отколкото модата. Но чудесата стават понякога извън нашите желания и фината лейди изненадва с приветлива хармония в черно, тъмно зелено и плахи отблясъци на стилна чанта и брошка. Игнатова, която ще видим на бляскавата церемония Бизнесдама на годината на 27 февруари 2020 година, отдавна привлича вниманието на модните специалисти, с непретенциозния си, но осмислен гардероб. В годините силуетът и е бил освежаван от дълги червени рокли, красиви шапки, вариращи според модата и повода. Когато казвам да запомните това име, имам нещо предвид. Комплименти!

Неделчев объркан в текстилна икебана

Искам да извикам към Деян Неделчев- Ах, каква си антилопа, газела и после се сетих, че самият той е зодия Козирог. Тоест от същото рогато семейство. Но тук кондиката е друга. Изпълнителят на Ферма за сперма се е спретнал като оперетен персонаж, като нямам предвид само лепкавата и къдрава коса а също така бялата риза с буфан ръкав и елечето. Последното блести като бутафорно звездно небе в самодейна училищна постановка и прилича на предница от лошо тунингован москвич. Време е Неделчев отново да смени прическата си, защото беше много по-симпатичен за мен, когато беше подкъсил инак легендарните си коси. Препоръчвам му нов стилист, да помисли за шапка, както и за нов мизансцен, защото този датира санким от времето, когато се запознахме.

Теди Александрова е твърде назад в гардероба си

Бива си я Теди Александрова и може по величие да се мери със силуета на Айфеловата кула. Някой шегаджия обаче е облякъл милото момиче с всичко това, в което намирам иронична повеля, все едно жълтите жилетки са искали да отмъстят на парижкия символ. Погледнете розовите ботуши, символизиращи епохата на 80-те години, със скромно завръщане към 60-те. Епохата на захарния памук и въздишането по Труман Капоти, които днес не само че изглеждат сладникаво непонятни но са и направо наивни. По-нагоре се е закачило парче плат, което модистите могат да нарекат пола, но аз ще възприема за повивка на онези части, които беше редно да потънат в дискретност. Малко розово потниче, което не би могъл да възпее дори добродушният Веско Маринов, поставя последната точка в многоточието, което се опитах да опиша. А колко беше лесно  Теди просто да се сложи в един гащеризон, в тъмносив каскет и изпобеляла блуза а дързостта в погледа, както виждам, е в изобилие. Кой разбрал, разбрал, както е прието да се казва във Фейсбук.

Преслава като салата "Снежанка"

Всичко това изглежда като мощен магнит върху който  са поръсили бяло вещество. Не казвам какво, но то се е съсредоточило така симетрично, че може дори да заприлича на рокля. Харесвам странните форми, които бродерията е заела, без разбира се да приемам насериозно облеченото, което продължава да поражда в мен странни чувства. Предвид празниците, си мисля, че Преслава може да постави една шапка на Снежанка и да продължи напред в модните си стремежи. В моите очи обаче, тази дрешка повече се доближава до салата Снежанка, в която има  много чесън и копър. Прическата е вълнуваща, с оценка 1970 година, когато социалистическата ножица подстригваше долу горе по подобен начин. Справка- Ваня Костова и Доника Венкова.  Има нещо задушаващо в горната част на роклята- боди, там където се срещат гушата и дантелата. Все едно е фрагмент от нова серия на Ханибал Лекстър, само че е удушване с кадифени ръкавици. След тази текстилна болка слизаме по-надолу, за да установим огромна климатична или зодиакална дупка, в която се разкриват прелестите на две планети изгубени, както пеят звездите…


Още по темата: общо новини по темата: 1614
18.06.2021 »
21.05.2021 »
19.03.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/269 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
Проектът Модър - Царевец
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: