"Маман" пак се развихри: Ох, какво си ми младичко!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:39 / 10.11.2015
3421
Скандалната "Маман", която бе разобличена от "Господари на ефира", че набира чрез обяви за масажи момичета за "консумация", пак се развихри. Екипът на предаването пусна на застаряващата психоложка "агнешко" - млад атлетичен мъж, чийто масаж бе заснет със скрита камера. Докато обработва клиента си, "Маман" не спира да нарежда: "Ох, какво си ми младичко! Ох, какво си ми хлапенце. Сваляй гащите, че ми пречат!".

По време на масажа старата жрица се отпуска и се разприказва за нелекия си занаят. Казва, че сред клиентелата й имало депутати и богати бизнесмени, а момичетата, които обучавала, правели не само стандартни масажи, но и "други".

Споделя свойски, че една от последните й "ученички" била едва 18-годишна. Постоянната клиентела искала нещо различно, затова "Маман" се стараела да осигури нови попълнения от "масажистки".

Младият мъж пита непринудено за цената на подобни услуги, на което опитната професионалистка му отговаря: "Е, скъпичко е, а ти си студент. Но ако искаш еротичен масаж и няма момичета, аз ще ти го направя".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Първа снимка на зверската катастрофа край Стара Загора, която взе...
2 198 лева е средната заплата за първото тримесечие
Експерт: В България се злоупотребява с налагането на дисциплинарн...
След случка пред "Кауфланд": Учителка върна вярата в доброто у хо...
Почина известна журналистка, работила 40 години за БНТ
Мъж загина, а друг пострада при тежка катастрофа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).