Малинов потвърди: Ще се види със Сергей Лавров в Москва

Автор: Алена Соколчева
Коментари (1)
16:47 / 15.02.2023
1282
"Да, ще замина в Москва и да, ще се видя със Сергей Лавров." Това каза за "Фокус" председателят на НД "Русофили" Николай Малинов относно информацията, че ще се срещне с външния министър на Русия Сергей Лавров.

Запитан от медията ни какъв е поводът на визитата и какво ще бъде обсъдено на срещата, той посочи: "Темите са ясни – тези теми, които коментира цялото общество. Мен ме интересува един човек с големия му опит и колегите международници в Русия, с които имам контакт. По думите му у нас го избягват да му разяснят какво е това списък "Магнитски“.

"Имам право да замина, където си искам и когато си искам, стига да съм тук на делата – току-що излизам от заседание на измисленото дело за шпионаж срещу мен, а следващото е за април месец, когато ще съм тук. Преди това къде ходя и какво правя е въпрос на личен избор в една демократична страна", бе категоричен Малинов.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).