Майката на изчезналата Вероника: Нима София е толкова голяма, за да не я намерим

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:37 / 31.08.2022
1987
Мистерията с изчезналата Вероника Бончева се заплита още повече. Вчера майката на момичето отправи отчаян зов в социалните мрежи за помощ за намирането му. 

В профила си в социалната мрежа жената е публикувала статус, в който обяснява, че дъщеря ѝ липсва от неделя. Двете са родом от Казанлък. Специално внимание Бончева обръща на "приятелите ѝ“ от София.

Веднага под поста ѝ заваляха стотици коментари, някои от тях са с искрено съчувствие към майката, други откровено я нападат, че дъщеря ѝ вече е голяма и сама е направила избора си. В същото време се появява и информация за мъж на име Валентин Вътов, за който се смята, че е приятелят на момичето, пише Блиц.

Във фейсбук профила си Вероника е споделила няколко негови снимки. Заваляха и коментари и под тях. Някой дори са доста агресивни, като зоват мъжа да каже къде е момичето.

В същото време майката публикува още един статус:

"Нима София е толкова голяма, за да не намерим Veronika Boncheva", пита тя.

Отново потребителите се активизираха със споделяне и коментиране. В някои от постовете дори се предлага да се потърси помощта на хакери, за да се локализира местоположението на момичето или на въпросния Валентин. 

Мистерията допълнително се заплита, след като става ясно, че Вероника си е направила няколко профили и не е ясно кой и кога използва.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
След тежкия инцидент: Пробите за алкохол и наркотици на шофьора с...
Търсещ работа по морето срина алчните ни бизнесмени
Военен камион се заби в бус с 20 души в аварийната лента на АМ "Т...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
НИМХ публикува най-актуалната прогноза за следващите дни
Някои търговци спират да издават хартиени касови бележки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).