Майката-абитуриентка: Децата ми не притежават скъпи телефони и много пари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
11:31 / 02.06.2016
31927
Майка стана дама на сина си на абитуриентския му бал и мина с него по червения килим. Снимката на Анелия Дамянова и синът й Кристиян само за няколко дни се превърна в истински хит в социалните мрежи. Майката разказва, че приела поканата на сина си с чувството на гордост, но и с известно притеснение, съобщи "Телеграф".

"Това беше изключителен жест на уважение от негова страна, но аз се притеснявах как ще бъде прието това и дали хората няма да го сметнат за мамино синче", споделя Анелия.

Младата и перфектно изглеждаща дама разказва още, че не е от майките, които глезят децата си, като им дават всичко наготово и не дават плах да падне върху главите им.

"За мен не оценките в училище са важни, защото те могат да се поправят. Важно е уважението на децата към възрастните и към учителите. Децата ми не притежават скъпи телефони и други предмети, нито много пари. Не съм като някои родители, които дават скъпи подаръци на децата си като поощрения или награди", разказва Анелия Дамянова.

Твърди, че не се е подготвяла особено за абитуриентския бал на сина си. А за перфектната си фигура обяснява, че е предимно въпрос на ген, плюс здравословно хранене и спорт.

Освен Кристиян Анелия има още един син, който сега завършва осми клас. Твърди, че никога не се е месила в решенията на децата си. Кристиян е завършил гимназията по туризъм "Васил Берон", а сега смята да продължи образованието си във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий" със същата специалност. Още докато е ученик, той се включва в семейния бизнес на родителите си, а сега смята да продължи едновременно да работи и учи, за да си изкара сам парите за образованието.

Виж коментарите (20)

Още по темата (324):
03.04.2024 Рени запя на живо "Като птица съм свободна" в двора на елитно училище в
Пловдив
02.04.2024 Под звуците на рок ученици поканиха любим учител на бала
02.04.2024 Пловдивчанин иска да помогне на абитуриент
01.04.2024 Когато класната им ги видя, остана без думи
01.04.2024 Ученици направиха чудесна изненада за любимата си класна
31.03.2024 Учители от Френската нямаше как да откажат такава покана за бал
Още новини от Национални новини:
Неприятна изненада утре
Епидемиолог обясни защо ваксината против коклюш е изключително ва...
След обществената реакция: Главчев разпореди решението за частнат...
Над 2 млрд. лева дължим на банките
От мрежата: Колоната е около 12 км, хората пият кафе край пътя
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).