Любовна драма белязала смъртоносната катастрофа с 15-годишната Нанси

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:40 / 06.08.2020
11734
Възможно е любовна драма да стои в дъното на ужасяващата катастрофа, станала на 5 август вечерта до село Баница.

Ден по-рано загиналата тийнейджърка Нанси Б. се е скарала с приятеля си Росен, който е управлявал колата без книжка. Нанси дори е споделила статус на профила си във Фейсбук: "Не те е страх от нова любов, страх те е от стара болка", а на другия си профил е публикувала снимка на разплакани очи, пише Блиц. 

На същия ден Росен е пуснал видео на живо от Фейсбук, на което се вижда, че е на маса и разпива с приятели. Ще имам книжка, чува се в един момент от видеото.

Вечерта на катастрофата Нанси, приятелят й Росен, който опитва да се събере с нея отново, друго момиче от компанията им - Стефи и Лео се връщат от село Мрамор, където са били в заведение. 

Припомняме, че около 20.00 вечерта край село Баница, Росен не овладява колата, забива я в канавка и колата се преобръща по таван. От сблъсъка Нанси загива на място, Росен е откаран в болница с много тежки наранявания и в кома, Лео е с шест счупени прешлена, единствено 16-годишната Стефи не е пострадала. 

Трагедията за близките на Нанси е наистина огромна. Майката Биляна е инвалид и отглежда сама дъщеря си, след като баща й я изоставя. Тя е имала още две деца, но ги загубила още, докато са били бебета. 

Миналата година Биляна сключва брак с мъж от селото, надявайки се най-накрая да създаде семейство, но и този път прокобата я застига. Малко след сватбата той е арестуван, докато кара дрогиран. Той е имал и други провинения - разпространение на наркотици, палежи и кражби

Лекарите все още не се наемат да дадат прогнози за състоянието на Росен, Лео е вън от опасност за живота.  В момента полицаите установяват на кого е бил автомобилът, с когото младежите са катастрофирали. По закон той също може да бъде привлечен под отговорност.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).