Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:42 / 17.09.2020
9771
Криско влиза в сериала “All Inclusive" този петък от 20:00 ч. Вторият сезон на комедийната поредица стартира миналия петък, която беше проследена от почти 1 млн. зрители.

Новият епизод тази седмица ще предложи на зрителите още много забавни моменти, а част от него ще стане и рап звездата Криско, който ще изиграе себе си. Той се включва в щурите приключения на трите вече познати семейства от сериала и ще си партнира с Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София, Маринкова, Йоанна Начева, Явор Борисов и Елени Декидис.

Криско най-неочаквано пристига по време на планинската почивка на останалите във Велинград, а начинът, по който се появява, ще притесни още в самото начало Надя (Йоанна Начева). Тя не е очарована от срещата със звездата и дори е ядосана да го види. Каква е причината за недоволството й, ще стане ясно този петък от 20:00 ч. по Нова тв. 

Христо (Ненчо Балабанов) първоначално се радва да се запознае лично със звездния гост. Но в момента, в който разбира детайли за пристигането на рапъра в хотела, той застава на нокти и търси обяснение. Ще стопят ли двамата ледовете или ще застанат на различни позиции? Едно е ясно – присъствието на Криско ще донесе със себе си много важни промени, ще създаде приятелства, но и ще преобърне плановете на един нищо неподозиращ човек в дългосрочен план. Повече за ролята си в семейната комедия Криско ще разкрие този петък в "На кафе“.

Междувременно, в хотела мъжете от трите семейства обединяват сили в обща важна мисия. Надя, която вече е студентка по археология, тръгва по следите на древно тракийско племе – бесите, а Елена (София Маринкова) и Марияна (Елена Атанасова) намират начин да получат така мечтания релакс с масаж от Бали.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
30.08.2020 Появи се загадъчна сръбска пророчица. Новата Ванга ли е?
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).