ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Крах за Ицо Хазарта!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:20 / 10.03.2021Коментари (3)18982
©
Рапърът Ицо Хазарта е загубил делото срещу първата си жена Диана Котева за родителски права над Аделина. Той бе отнел правата на майката да се вижда с детето още преди 7 години. Заради решението на съда социалните би трябвало да се ангажират и да предоставят на Диана възможност да вижда детето си, твърди "Хотарена". 

"Ицо не ми вдига телефона в дните, отредени ми за срещи от съда. Вратата не ми се  отваря с мотива, че детето не иска да ме вижда. Ходила съм със съдия-изпълнител, с полиция, със социалните, жалби съм подавала, но така и не успях. Допускам, че тя не иска да ме вижда, но ще направя всичко възможно да се чувства добре с мен, бeз да я настройвам срещу когото и да било. Тя се държи хладно и резервирано. Сигурна съм, че Ицо добре я е настроил. След като разбра, че съм бременна с второто ми дете от новия ми мъж, започна много да се заяжда и да се държи лошо с мен. Казах й, че няма да толерирам подобно поведение, и няколко месеца не се чувахме“, изплака Диана в ексклузивно интервю пред "Галерия“ преди година и половина. 

Самата Аделина също е казала пред съда, че има желание да общува с майка си, ако тя зачита нейното мнение и интереси. Тя е по-привързана към баща си, който се грижи за нея от 12-годишна, което е съвсем нормално, но е запазила привързаност и към майка си. Психологът смята, че момичето има нужда от общуване и с двамата си родители, а прокурорът е отсъдил, че Диана, която вече живее в Пловдив, а не в Лондон, има възможност да полага грижи за психическото, физическото и социалното развитие на детето. 

Майката беше завела и дело в съда за защита правата на човека в Страсбург заради отнетите родителски права. Там също приели жалбата й за съществена, но я помолили да пробва да се споразумее най-напред с държавата си, според което й се забранява не само да оповестява информация по делото, но и да споменава за него повече. Тя отказала, съдът в Страсбург приел решението й и сега ще има заседание. 

Както "Галерия" първа разкри, Ицо Хазарта лиши първата си съпруга Диана от родителски права, а най-куриозното в случая е, че тя дори не знаеше за това. Двамата се разделят през 2007, откогато датират и драмите в отношенията им. Тогава тя заминава за Кърджали при своите родители заедно с дъщеря им, за да си търси работа, докато те се грижат за нея. 

"Оказва се, че Ицо е завел дело през март 2015 за отнемане на родителските ми права, без да знам за това. Тогава живеех в Лондон", сподели преди време Диана. Когато научава, че е с отнети права, тя остава шокирана, защото не може да си представи, че човекът, на когото е оставила дъщеря си, без да има претенции за каквото и да било по време на развода, ще подаде жалба в съда, без дори да я уведоми. 

Според Диана действията на хип-хоп звездата са породени от ревност заради факта, че тя има нов мъж до себе си. Като ответна реакция също завежда две дела срещу Хазарта. Първото в Касационния съд за отмяна на решението за отнемане на родителските й права без доводи и без да се споменават двамата й свидетели, е безуспешно. Диана завежда и второ в Софийския градски съд, което губи на първа инстанция, а сега спечели на втора. 

Тя печели дело и срещу Дирекцията за социално подпомагане Лозенец, но въпреки това за последно е виждала дъщеря си на 6 януари 2014 г. Синът й от втория й брак все още не се е запознал с порасналата си сестра. Въпреки обтегнатите отношения Диана не спира да се интересува от дъщеря си, да й изпраща подаръци, открила е и влог, в който вече са натрупани над 10 000 лева, които Ади ще може да тегли, след като стане на 18 години. 

Тя стриктно изпраща всеки месец и издръжка, но Хазарта не я приема, връща и коледните подаръци, които Диана изпраща на Аделина. Майката се надява най-накрая на справедливост и има една-единствена мечта - да види порасналата си дъщеря, когато тя е готова за това.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Каква майка е да си остави детето и да замине за Англия?
Aнонимен
на 11.03.2021 г.
0
 
 
Каквото и да ви говорят, става въпрос за пари. Ако не е за пари е за много пари.
Aнонимен
на 11.03.2021 г.
0
 
 
Човешката простотия е безгранична!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: