Колко ще ни струва плажът по родното Черноморие?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:17 / 14.05.2017
3481
Какви ще бъдат цените по родното Черноморие дни преди откриването на сезона? Чадърите вече са позиционирани. 

По последни данни, публикувани в сайта на Министерството на туризма, шезлонгът във Варна ще струва 5 лева, а чадърът - 4 лева. На курорта "Златни пясъци" цените са 8 лева за шезлонг и също толкова за чадър. 

На "Слънчев бряг" са обявени цени от 10 лева за шезлонг и чадър. В Бургас цените са 7 лева за шезлонг и 5 лева за чадър, в Созопол - 6 лева и за двете. Това обаче са цени на база на миналия сезон, а според информация на Нова телевизия шезлонгът и чадър във Варна ще струват по 5 лева.

В морската ни столица очакват ръст в броя на туристите тази година. Русите туристи са се върнали в България, съобщава Нова тв.

"Основните предизвикателства е липсата на персонал по Черноморието. Миналата седмица с министъра на труда и социалната политика коментирахме, че трябва да се създаде координационно звено или мобилни групи, които да бъдат разположени по летните курорти. По този начин да се улесни издаването на работни визи за сезонни работници до 90 дни еднократно за всички трети страни извън ЕС", коментира министърът на туризма Николина Ангелкова.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери, представящи се за известна българска куриерска фирма, изм...
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).