Каракачанов: Ако зависеше от мен, бих увеличил заплатите на военните с 20 %

Автор: Гено Петров
Коментари (3)
12:05 / 18.10.2019
7063
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов присъства на събитието от информационната кампания "Бъди войник“ в град Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. То беше съпътствано  от демонстрация на военна техника и оборудване. 

"Тази показност в центъра на Пловдив не е случайна. Хората трябва да се запознаят с това какво прави и как го прави българската армия. Също така тази демонстрация цели да покаже на обществото оборудването на нашите войници, което в последните години се модернизира. Опитваме се да улесним гражданите като предоставим възможност на желаещите да служат в българската армия. Те още днес може  да се запишат в нея. Днес се навършва точно една година от началото на кампанията "Бъди войник", а това е 27-ят показ на българската армия в това мероприятието.

"В бюджет 2020 залегнало увеличение на заплатите на военните с 10 %, надявам се през 2021 г. да бъдат увеличен с още толкова. Ако зависеше от мен, бих им увеличил заплатите не с 10, а с 20 процента. Но все пак не може само тяхната заплата да бъде увеличена", завърши Каракачанов след като бе "прекъснат" от прелитащи доста ниско няколко хеликоптера.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш
Лена Бориславова отива на съд за клевета
Бременните ще се ваксинират безплатно срещу коклюш
Колко време трябва да си работил във фирмата, за да получиш досто...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).