ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Как да превърнете двора в рай за децата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:08 / 27.05.2021Коментари (0)1303
©
С приближаването на горещите месеци, които носят със себе си приятно и топло време, децата ни искат да бъдат колкото се може повече навън. Разбира се, невинаги родителите имат възможност да отделят нужното време, за да ги забавляват и да играят с тях. Особено сега, когато живеем във времена на пандемия и голяма част от хората работят от вкъщи. За съжаление, работата не свършва с пристигането на летните дни, но за сметка на това пък децата излизат във ваканция, която желаят да прекарат сред природата. В този списък ще споделим с вас някои неща, с които да превърнете двора си в рай за малчуганите.

Надуваема топка

Едва ли някой от нас може да си представи детство, което да не включва играта с топка. Тя винаги е чудесен избор, защото може да бъде използвана както в двора, така и на плажа. Надуваемият вариант може да ви накара да се чувствате спокойни, докато оставяте детето си да си играе с нея, тъй като ще бъдете сигурни, че нищо няма да бъде счупено по време на игра, независимо от мястото, на което я използва вашето дете. Плюс за малчуганите е, че върху топките има различни персонажи от любимите им филми, които ще спомогнат за доброто настроение. Изборът е голям – можете да разгледате тук.

Надуваем басейн

Какво е лято без басейн?  Той е може би най-подходящият начин да предоставите на вашето дете прохлада в горещите дни – докато са във водата, хлапетата могат да си измислят какво ли не, за да се забавляват! Докато вършите задълженията си, вашето дете няма да скучае. Както и при топките, при басейните също има възможност за избор на декорация с картинки от любими филми, като сме сигурни, че ще откриете това, което вашето дете обича най-много. Разгледайте разнообразието от басейни тук и направете най-правилния избор.

Ролери и ролкови кънки

Ролерите и ролковите кънки са сред задължителните принадлежности на всяко дете за лятото. Когато детето ви е с ролерите навън, можете да бъдете сигурни, че то се забавлява безкрайно, като едновременно с това засилва и физическото си здраве. Времената, в които живеем, са пряко свързани с мобилните телефони и компютрите, а докато детето кара ролери навън, със сигурност няма да се сети за технологиите часове наред! Разбира се, за да се чувствате вие спокойни, а детето ви предпазено, е нужно да се снабдите и с каска и наколенки, които можете да откриете тук.

Въже за скачане

Въжетата за скачане са чудесен избор във всяко едно отношение – чрез тях децата ви ще обикнат спорта, ще се движат, а вие можете да се включвате в играта заедно с тях, за да се върнете назад във времето, когато вие самите сте били малчугани. Скачането на въже укрепва здравето, а едновременно с това предизвиква постоянна усмивка на лицето на всяко едно дете – какво по-хубаво от това? За да изберете въжето, което е най-подходящо за вас и вашето хлапе, можете да разгледате каталога тук.

Детски велосипед

Едва ли е възможно да има подобен списък, в който колелото да не присъства като предложение. Всяко дете мечтае за велосипед, тъй като това е чудесен начин за забавление и игра на открито. Изборът на велосипеди е огромен – можете да разгледате тук, за да откриете този, което смятате, че е подходящ за вашето дете. Естествено, както и при ролерите, безопасността е на първо място, затова не забравяйте да се сдобиете и с каска и наколенки.

Батут

Батутът е един от най-подходящите избори както за деца, така и за възрастни – забавлението с него е гарантирано! На пазара в момента има огромен избор от батути и трамплини, така че да успеят да отговорят на всичките ви изисквания. В зависимост от възрастта на вашето дете, можете да изберете различни размери, като част от тях са снабдени и със заграждение, което да гарантира за сигурността на децата по време на игра. Скачането на батут е идеален начин за изразходване на енергия, а времето върху трамплина минава неусетно, тъй като е наистина забавно и всяко дете би го оценило!

Воден пистолет

Всеки човек има нужда от разхлаждане в горещия ден, а какъв по-добър начин за това от пръскане с водни пистолети? Докато децата ви играят, те едновременно се забавляват и се освежават под жаркото лятно слънце. Играта с водни пистолети помага на децата да измислят какви ли не щуротии, заради които усмивките няма да слизат от лицата им. Възможностите за забавление са много, тъй като въображението на децата е особено развито – те са способни да измислят какво ли не, с което веселието да не приключва.

Сет за голф

Ще завършим списъка с нещо по-нестандартно, но със сигурност изключително забавно – голф! Освен сигурното развлечение, играта на голф ще помогне на детето ви да подобри своята координация и ще стимулира сръчността му. Комплектът е направен така, че играта да бъде съвсем като истинската игра на голф, тъй като съдържа всичко нужно, за да накара детето ви да се почувства доволно и щастливо. Сетът е подходящ за деца над 3 години, които обичат разнообразието – сигурни сме, че и родителите няма да се сдържат и ще пробват своите голф умения.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
ВК Марица, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: