ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Известна журналистка разкости Слави Трифонов, ходът му бил талибански
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:07 / 15.07.2021Коментари (7)11687
©
"На изборите на 11 юли избрахме черна котка с черен чувал, което е още по-лошо от избраната на предишните котка в чувал" - това заяви журналистът Валерия Велева.

По думите й, ходът на Трифонов с обявеното от него правителство е бил талибански и реакциите от всички страни са ужасяващи. Няма човек в страната, който да го подкрепя, защото той няма нищо общо нито с политиката, нито с демокрацията. Това, което е направил обаче, е нещо, което никой не бе си позволил да направи през последните 30 години - да погази парламентаризма.

Велева бе категорична, че Трифонов живее "на върха на иглата" -  така, както в своето телевизионно шоу и на сцената, сега българите отново са го сложили там и затова поведението му е такова, каквото е и в неговата фирма - "или  се подчинявате, или напускате".

Велева заяви още, че тези, които са повярвали, че от бунтаря Слави може да се роди демократ и политик, са сбъркали, тъй като това е невъзможно. Проектът му е измама, но за съжаление, хората са повярвали. Резултатът бе, че цялата политическа система бе взривена от тази измама.

По думите на Велева, лидерът на ИТН е убеден, че измисленият от него кабинет отговаря на всички очаквания и всички ще го подкрепят с две ръце. 

"Политическата система обаче не може да бъде на колене пред един хазартен играч. Реакцията на европейските медии е унищожителна за Трифонов и за първи път, откакто наблюдавам парламентарния живот, всички скочиха срещу този, който успя да взриви демокрацията".

Велева бе категорична, че по измерения на  произведения отзвук със заявката на кабинета, Трифонов  е направил това, което шоуто "Ку-ку" е направило  с репортажа си за гръмналата АЕЦ.

Въпреки че в предложения кабинет има много смислени хора, като дипломата Ради Найденов, като проф. Николай Радулов, финансиста Николай Василев, е необяснимо, как те са се съгласили да участват в този проект, подчерта Велева за "Радио Пловдив" 

"Освен че Трифонов прави скандали тук, той продуцира и международен скандал. Няма нищо политическо в проекта му, има обаче силен нарцисизъм и за съжаление, българите, които му дадохме власт, ще трябва да берем горчивите плодове".

Според Велева, оттук нататък за България има два пътя. Единият - да бъде реализиран трети мандат,  и вторият - да се отиде отново на избори. При реализирането на трети мандат Нинова обаче трябва да забрави кой какво е казал и да се търси общо съгласие с останалите партии около общи приоритети и политики, поставени на масата. Нинова не трябва да предлага кабинет, а да бъде медиатор за обединение с другите партии, които заедно ще обсъждат политики.  

"Правителство трябва да се прави не с мисълта "против", а с мисъл "за". То ще има ограничен хоризонт, но трябва да помогне да се излезе от тази ситуация. С направеното от Трифонов бе изкопан само дълбок ров между ИТН и всички останали партии. От тях се очаква да направят един абсолютно нестандартен ход - да се хванат за ръце и да се измъкнат от този ров, вместо да паднат в него, както им каза Слави Трифонов".


Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Не е крив Славчо. Криви са тези, които гласуваха за него. Неговите извращения са тяхна отговорност. Те да не се скатават, а да излязат на улиците и да го свалят. Стига експерименти с нормалните хора. Аман от алитерати
+1
 
 
от медиите: „Зюддойче цайтунг“ за Трифонов: Певец на кичозен поп-фолк, с обица и обграден от жени с деколтета. Един от многото тв звезди, които използват славата си за политическа кариера
-3
 
 
Не защитавам Славчо, но поне излезна и предложи кабинет, а и все хора завършили, говорящи езици и т.н. а другите какво правят? Ще Ви кажа НИЩО!
+6
 
 
Браво и Добър ден,Учиндолеца се показа в истинската си светлина....ДИКТАТОР.
+6
 
 
Нарцисът Трифонов води страната към дълбока, дълбока криза. Щом и чалгарките се възмутиха от него, смятайте! Абсолютно неподготвен за политиката, всъщност никакъв политик! За да си политик е нужно най-малкото дипломация, а не бай ганьовщина. Айде, отивайте да гласувате за него трети път! А между другото, къде е батко /Р.Радев/ ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: