Израелският посланик в Пловдив: "Хамас" са терористи, Европа сбърка!

Автор: Мария Морунова
Коментари (6)
17:28 / 17.12.2014
4041
"Израел протестира срещу това решение и иска от Европейския съд да помисли отново и пак да вкара в терористичния списък организацията "Хамас". Така посланикът на Израел Н. Пр. Шаул Камиса Раз коментира в Пловдив решението на Европейския съд да извади "Хамас" от списъка с терористични организации, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Всъщност Европейският съд в Люксембург реши, че основанията организацията да бъде обявена за терористична се базират само на данни от медии и интернет и не са проверени от властите.

В града на тепетата Н. Пр. Шаул Камиса Раз доста емоционално коментира това решение. Той го предели като голяма грешка и пълен абсурд.

"Хамас" е крайна организация като "Ал Кайда". Това е организация, която разрушава системи. "Хамас" е против мира", каза още посланикът.

Н. Пр. Шаул Камиса Раз поясни, че решението в срок от 3 месеца може да бъде обжалвано.

Той спря вниманието и на друго решение - Евросъюзът даде съгласие Палестина да бъде призната за равноправна държава. Определи това решение като символично, но въпреки това пречещо на мира между израелци и палестинци.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува прогнозата за следващите 7 дни
Отцепиха плажната ивица в централната част на Варна
Млада дама нападна с пръчка мъж
Управител на заведение на плажа: При нас е евтино, 15 лева за бир...
На 30 минути от Пловдив: Магическо място, пълно с много красиви л...
Президентът се включи в почистването на морското дъно край остров...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).