Изплуваха нови щрихи от тъмното минало на "Валиумният изнасилвач"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:59 / 16.01.2020
5181
Предстои днес властите да обявят официално за какво е разследван "Валиумният изнасилвач" Йохан Фредерик Стелингверф у нас. Вчера той беше върнат в жилището, което обитава в столицата. Полицията води разследване, вчера са разпитани съседи от блока му в столичния квартал "Зона Б-5“.  

"Разпитваха ни дали сме виждали друго момиче, дали сме чули женски викове, побоища. Явно има и други жертви. Показаха снимки дали ще го разпознаем момичето, лично на мен не ми е позната. Но явно се води допълнително разследване, не е единственото това, което по Коледа се е случило“, обясни съседка пред bTV. 

Междувременно в медиите се появи информация, че през октомври чуждестранният гражданин е изнасилил в дома си жена от Унгария, която му дошла на гости. Двамата пили алкохол, след което тя изпаднала в безсъзнание. На следващия ден се събудила с наранявания по тялото и с ясното усещане, че върху нея са извършвани насилствени действия.  

Подобен е случаят и с българка, която пострадала от ръцете на изнасилвача по Коледа, отново в София. Оказва се, че чуждият гражданин има "богато" минало, свързано с изнасилвания на жени. Около 10 случая са известни, но в едва 3 от тях се е стигнало до обвинения. През 2006 г. мъжът бяга в Бразилия, след като властите в родната му Нидерландия пускат негова снимка с предупреждение. Арестуван е в град Куртиба и екстрадиран в Нидерландия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).