Издирват тази жена!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:33 / 10.01.2023
3445
От Районното полицейско управление в Търговище издирват по молба на близките й 67-годишната Мария Тенчева Иванова от Търговище. Жената e самотноживееща, съобщават от Областната дирекция на МВР.

За последно тя е била забелязана в района на Централната поща в Търговище на 9 януари, около 10:25 ч. Била е облечена с тъмни дрехи - яке и панталон, обута с черни обувки, носела е бяла плетена вълнена шапка с черна лента. В ръце е държала жълта найлонова торба.

По данни на нейни близки и друг път се е случвало жената да се изгуби, тъй като е имала известни затруднения с ориентацията.

Умоляват се гражданите, които разполагат с някаква информация за издирваната жена, да сигнализират своевременно на тел. 112 или на тел. 0601/60460 в оперативната дежурна част на районното управление в Търговище. Анонимността им е гарантирана.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).