Ивайло Илиев: За втори път организираме форума "Лигата на младите гласоподаватели"

Автор: Ваня Кузманова
Коментари (0)
16:29 / 10.03.2023
1011
Заедно с колегите от Студентски клуб на политолога към Софийския университет, с партньорството на Националния младежки форум – най-голямата организация, събира всички младежки структури в България, и с партньорството на Студентската асоциация за изследване на международните отношения, която е в Университета за национално и световно стопанство, трите организации организираме в момента второто издание на една голяма кампания, която ние озаглавихме "Лигата на младите гласоподаватели". Това каза аудиокаста "Това е България" на "Фокус" председателят на Студентския клуб на политолога към СУ "Климент Охридски" Ивайло Илиев. 

По думите му това е форум, който се провежда за втори път в рамките съответно на една година – говорим си за тези разтеглени периоди, в която динамичност, можем да кажем, се открояват изключително интересни моменти, защото по време на първото издание ние заложихме на информационна кампания, в която ангажираме все повече млади хора с това защо е важно, какви са предизборните програми, дали изобщо са важни.

"Опитваме се да обясним как ние всъщност сме въвлечени пряко и от друга гледна точка, успяхме да организираме и три на брой различни тематични дебата, в които засегнахме темите за младежката политика, за вътрешната политика и за външната политика. Тогава те постигнаха изключителен интерес, разбира се, благодарение на социалните мрежи, където ние, разбира се, основно битуваме и обменяме информация, опит, знания. В сегашното издание ще заложим на така да го кажем, нещо като нашето пък мото съответно на тази кампания, което се казва "Защо отново да гласувам и защо въобще да гласувам?", защото с екипа си дадохме сметка, че всъщност ние сами на себе си първо трябва да отговорим на този въпрос, след което да можем да мотивираме, разбира се, и нашите колеги, студенти, приятели да участват отново в събитията, които подготвяме, а те, разбира се, отново са предизборен дебат и една широка предизборна, по-скоро информационна кампания за предизборната обстановка", допълни Илиев.

Виж коментарите (0)

Още по темата (817):
28.04.2024 Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
17.04.2024 Главчев към Радев: Нямам доверие на двамата министри, предложени за смяна
07.04.2024 От ПП-ДБ призовават Радев да не подпише указа за служебен кабинет
07.04.2024 Лена Бориславова: Служебният кабинет е провокация към ПП
28.06.2023 Трифонов: Всички, които са гласували за ПП-ДБ, всъщност са гласували за Бойко Борисов
24.06.2023 Ето колко струваха последните избори на партиите
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).