Илиана Раева попадна на злобен пост по неин адрес, писан преди 7 години

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:50 / 12.02.2024
3350
Фейсбук е много повече от фейсбук - това твърди Илиана Раева в последния си пост в социалната мрежа. Ето защо:

"Преди минути фейсбук си направи поредния майтап (защото той си прави каквото си иска с нас ) и предложи на вниманието ми пост писан от една треньорка по мой адрес преди цели 7 години.

В поста тя завоалирано говори за мен, но се подразбира, че съм “главната героиня" на денонощията и, като историята, която разказва е гарнирана с огромно количество лъжа.

Основното внушение, към което се стреми е, да докаже, че капацитетът ми е твърде ограничен и основното, което правя, е да унищожавам Художествената гимнастика.

Както вече споменах, много изопачени факти, много фантастика и пророчества за скорошни провали. Давала ми кратко време, в което балонът щял да гръмне.

Прочетох и някои коментари, и…. какво установих? Разбира се, определена и немалка част от хората в България са посветили дните си на това да дочакат и тържествуват при провал на някой, който има цели, които са недостижими блянове за тях. Та голяма част от тези откровени хейтъри бяха написали някакви злобни и покъртителни коментари, изразявайки сигурност за моето сгромолясване.

Честна дума, четях и се усмихвах доволно от това, че седем години след този пасквил на една много комплексирана личност, постигнах най-големите успехи в историята на бг гимнастиката. Но по-широката ми усмивка беше тази, която се появи, когато видях имена на коментиращи, писали такива злобни коментари по мой адрес тогава (да напомня, че е писано преди седем години), които днес са мои верни последователи, които ми пращат често и сърчица. Даже някои от тях и с Провидението ме плашат.

Хич не ме впечатли лъжливият пост, нито много големия хейт. Честна дума. От момиче съм свикнала с лошотията, злобата и завистта. Това е нормално. Е, в днешно време ескалира “нагонът" на орките, но и това е нормално.

Едва ли ще повярвате, но много често ме и разтоварват, когато ги чета. Даже ги чета на глас на Наско и се смеем с глас на остроумието на някои. Има големи попадения по някога на хейтърите

Напоследък обаче наблюдавам много интересни неща, които се случват във фейсбук. И това ми е много по-интересно от всичко написано дотук по темата.

Защо?

Сега ще ви споделя

Не мога да се начудя на фейсбук, как така ми подаде текст отпреди 7 години, на човек, с който не сме приятели във фейсбук, не съм попадала преди 7 години на него, а в написаното никъде не се споменава името ми, но историите, които се разказват и са напълно изопачени, подсказват, че става въпрос за мен. БФХГ присъства като злото в целия скалъпен разказ. Но моето име го няма. Има го в коментарите.

Наистина потребителите на фейсбук изобщо не разбираме за какво иде реч.

Но разни лампички започват да ми светват

Фейсбук е много повече от фейсбук!

Та такива ми ти работи…"

Виж коментарите (0)

Още по темата (6382):
20.05.2024 Изписаха Росица Пейчева и бебето
20.05.2024 Тони Стораро показа внука си
20.05.2024 Последно: Не са разделени!
20.05.2024 Хубава двойка официално се събра само 2 седмици след раздялата!
20.05.2024 Големи гласове идват в Пловдив
20.05.2024 Гордън Рамзи похарчи над 7 милиона долара за служителите си
Още новини от Национални новини:
Повече от 40 минути реанимирали 5-годишното дете
Черно море е застрашено заради проект?
Бизнесмен: Положението е отчайващо, държавата е абдикирала
Започна спешна проверка заради смъртта на 5-годишното дете
Въпроси по Кампания 2024: Очакват ли се закъснели плащания, които...
Шофьор слезе от колата и намери смъртта си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).