Гърневски: Радев е най-големият провал на БСП в политиката

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (42)
12:24 / 21.07.2020
10351
За лице на уличния пуч бе изведен на-големият провал на БСП - фелдфебел Румен Радев.Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Спас Гърневски в отрицателен вот след гласуване на вота на недоверие, предаде  "Фокус".

"Гласувах против, защото България е под безпрецеденгтен опит за метеж срещу законното правителство, в което участват три групи хора. Първата е самоизяждаща се БСП. Тя се опитва да спаси от възмездие създаденото от нея в криминалния преход мафиотска-олигарфия. За лице на уличния пуч бе изведен най-големият провал на БСП в политиката фелдфебел Румен Радев. Няма друго определение на държавник, застанал на страната на бегълци от правосъдието срещу българската прокуратура, която търси възмездие. До дясното му рамо инсталираха водачата на безродната червена глутница Нинова, която от виден приватизатор днес вече се е превъплатила в ролята на Мизийската Света Богородица", каза още Гърневски.

По думите му уволнената от собствения си премиер за корупция по цял ден крещи под път и над път "Долу корумпираните". Според него във втората група попадат както отхвърлени от обществото политически маргинали, така и добре мотивирани ултраси.

"В третата група, която е по-интересна са видимо интелигентни хора, които още на втория ден на протеста се разграничиха от първите две групи", заяви още Гърневски.

Виж коментарите (42)

Още по темата (257):
08.11.2023 Пламен Узунов осъди прокуратурата: ВКС потвърди решението на апелативния
съд
08.02.2023 Адв. Емилия Недева за случая "Узунов – Бобоков": Не остана принцип от "Римска харта" на европейските прокурори, който гл. прокурор Гешев и спецпрокуратурата да не са нарушили
06.02.2023 Прокуратурата прекрати разследването срещу Пламен Бобоков и Пламен Узунов
30.12.2021 Пламен Узунов и Пламен Бобоков осъдиха прокуратурата заради бавното развитие нa дeлoтo им
13.05.2021 Янаки Стоилов поиска проверка на твърденията на Светослав Илчовски
10.05.2021 Миню Стайков за твърденията на Илчовски: Нямам сестра
Още новини от Национални новини:
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).