Гъркиня краде от супермаркет до "Маказа" и колабира: За един кашкавал полиция ли ще викате?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
13:41 / 29.02.2024
8592
Гъркиня бе заловена да краде стоки от супермаркет до граничния пункт "Маказа“. Разбирайки, че ще бъде предадена на полицията, тя се свлече на земята и се наложи към обекта да тръгнат два екипа – на полицията и на Центъра за спешна медицинска помощ.

Това се случи в следобеда на 28 февруари. Кражбата е записана от охранителните камери.

"Сега за един кашкавал полицията ли ще викате“, казала гъркинята, след което се свлякла на земята. Персоналът се притекъл на помощ, а мъж напръскал лицето й със студена вода.

До пристигането на полицията и спешните медици гъркинята дойде на себе си, споделиха очевидци. Тя била откарана в Кърджали за преглед, за да кажат медиците дали здравословното й състояние позволява нейното задържане за 24 часа.

Преди дни 61-годишен гръцки гражданин бе задържан с крадени храни от същия супермаркет, припомнят колегите от "24Родопи".

Малко преди 15 часа в сряда, в супермаркет в района на село Лозенградци, жената пазарувала хранителна продукти, платила част от тях, а други укрила, съобщиха от Областната дирекция на МВР.  След подаден сигнал и намеса на полиция е задържана за срок до 24 часа в РУ-Кирково, където е започната проверка по чл.194, ал.1 от Наказателния кодекс за кражба.


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Социолог: Затъваме, хора. България си отива пред очите ни
Къде в България се намира "манастирът с дяволите"?
13-годишен ученик е обявен за общодържавно издирване
Важна информация, ако ще сключвате сделка за имот
Министър Гвоздейков за закъснението на влаковете: В понеделник си...
Търговци прехвърлят гръцка ягода в български щайги


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).