Големи неволи сполетяха мъж на почивка в Поморие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
20:23 / 26.08.2022
15969
Неволи, свързани с храната по морето сполетяха мъж, по време на престоя си в Поморие, видя Plovdiv24.bg. За лошия си опит с местните заведения той сподели във фейсбук.

Ето какво написа:

Добре де, в тоя град изобщо адекватна храна за вкъщи човек може ли да си вземе? Вземеш си морска - диария - 2 дни, дюнерите отвратителни - с месо с дъх на 1 година. Поръчаш от 1 заведение - дойде храна, негодна за ядене дори от куче. ( Да направиш гадни пилешки филенца се изисква много талант).

Поръчаш от второ заведение - уж ново - откажат доставката без известие, без обаждане, без нищо. Нещо нормално тази година остана ли?!?

Миналата година поне 3-4 места имаше. "Омар" не ми го предлагайте - след 15 минутно седене отпред, с желание да си поръчаме, бяхме подминавани като пътен знак, само защото сме с куче. Дори не искам да влизам в ресторант, искам просто да си взема храна за вкъщи и да ям като бял човек.

След множество предложения за ресторани, в коментарите не липсваха и такива човекът сам да си приготви храната и да не се занимава със заведения.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
За ужасна находка в козунак предупреди клиентка на верига магазин...
Да хванеш 120 кг шаран и да ти излезе солено
Проф. Рачев: Има лъч на надежда
Уникални кадри от нашето море
Министерството на финансите с новина за еврото
Христо Крушарски започна да инжектира в облаците натриев хлорид, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).