Габровец намери в закупен хляб смачкан картон

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:41 / 29.11.2019
2371
Жител на град Габрово намери в закупен хляб смачкан картон. "Изненадата" се появила в нарязан бял хляб, произведен от фирма със седалища в градовете Пазарджик и Павликени, предава Нова тв. Потърпевшият настоява за по-строг контрол, а производителят заподозря нелоялна конкуренция.

42-годишният Светозар Нечев купува преди седмица от кварталният магазин, фолиран и нарязан бял хляб за семейната вечеря. И открива в него изненада.

"Вечерта жената реши да направи принцеси за децата. Отворихме хляба и за наша изненада намерихме велпапе", каза Нечев. Това, което семейството почувствало Светозар определя с една дума – погнуса. "И децата бяха покрай нас и се наложи да купим друг хляб", допълни Светозар.

Разбрали за случая от магазинчето връщат парите на семейството. "1,15 лв. струва хлябът. Парите са най-малкият проблем. Никой не е за един хляб. Трябва да има по-голям контрол – дали ще е хляб, или месо…Трябва да има контрол", категоричен е Светозар Нечев.

Габровецът подава сигнал до фирмата, която има цехове в градовете Пазарджик и Павликени, чрез сайта и горещите им телефони, но до този момент няма реакция. Потърсени за коментар от фирмата заявиха, че са жертва на нелоялна конкуренция и подозират, че хлябът в тяхната опаковка е подменен. Нямало, как да попадне велпапе в тестото, тъй като системата бил сигурна и автоматизирана. За Светозар и семейството му, обаче, има само едно сигурно – повече няма да купуват хляб от тази фирма.


Габровец намери в закупен хляб смачкан картон

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).