Фирма в Родопите дава 2600 лева средна заплата, има и бонуси!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:59 / 11.08.2023
31385
Социалната политика на машиностроителна фирма върви ръка за ръка с европейското качество на продукцията. Компанията вдига трудовото възнаграждение на персонала, като добавя нови бонуси към заплатите, съобщава Novjivot.info.

Така, например, един работещ на смени от 1 септември 2023 година ще получава ваучери за храна на стойност 200 лева, премия от 300 лева и 100 лева премия за сменност. Като се прибавят към средната основна заплата от 2000 лева, сумата достига 2600 лева средно възнаграждение във фирмата.

По този начин джебелската фирма, европейски лидер в производството на хидравлични цилиндри, за пореден път поощрява колектива и го стимулира към още по-упорито преследване на високите цели, които предприятието преследва.

Висококачествената продукция на "Кяшиф“ ЕООД вече е позната и търсена на три континента. От няколко месеца в Кърджали заработи и новият завод на компанията, с което тя разшири дейността си извън Джебел.

Наред с това компанията развива огромна благотворителна и дарителска дейност в областта на здравеопазването и образованието, не само в Джебел, но и в Кърджали. В плановете на собственика е изграждането на детска градина в града на Арда.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
"Кауфланд", "Лидл" и "Билла" с молба към Румен Радев
Майката на Пейо Пеев: Заподозрените в убийството на сина ни продъ...
Млад пловдивчанин бере душа след ПТП на АМ "Тракия"
Синоптикът Петър Янков каза кога спират валежите
Младежи събират пари за съученичка, загубила родителите си в панд...
Ивелина Рускова: Около 200 000 двойки в България се сблъскват с р...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).