Ето как помагат на закъсали момичета във Варна!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
13:29 / 07.10.2015
6963
Колата, с която са пътували вчера две момичета по ул. "Феликс Каниц" във Варна, се повредила и красивите млади дами останали насред улицата в почуда какво да правят. Само за минути обаче наоколо се появил цял отбор помагачи, готови да съдействат. 

Момчетата се опитали да задвижат возилото, но след като видели, че няма да се получи, го взели на ръце и го "паркирали" в близост до тротоара, за да не пречи на движението.

За неприятната, но весела случка разказа в социалната мрежа едно от момичетата, което се оказа, че е известната българска клубна изпълнителка с артистичен псевдоним Divа Vocal. Тя написа: 

"Вчера с приятелката ми изпаднахме в немилост и автомобилът ни спря насред улицата. За броени минути се събра сговорна дружина и решиха проблема. Благодарим сърдечно! 

Чувстваме се щастливи жени, които могат винаги да разчитат на помощ от силния пол! Благодарим ви, българи! Като гледам това, започвам да се замислям и за по-добро бъдеще и за родината ни!"


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Обърната цистерна на АМ "Тракия", разделителната мантинела е букв...
Избират Царица Роза
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици
Meteo Bulgaria: Слагайте мрежите и покривайте зеленчуците!
Как да охладите бирата за броени минути?
Светослав Бенчев: От 1 март 2025 г. няма да има бензин на територ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).